Азис на СТЕРОИДИ?!

Азис - нечовек!

Бог на лежанката 

Не пипам химия, кълне се певецът, който изведнъж се превърна в яка батка

От България тръгва джендър модата! Един мъж преди години реши да носи женски дрехи и да се гримира, да кокетничи и говори нежно! После му омръзна и захвърли одеждите на травестит, грабна дъмбелите и разби лежанката. Азис!

Ромският славей попада под остри критики - този път го обвиняват, че "мами" и трупа мускули с анаболни стероиди. Азис всичко отрича и заявява, че "Аз химия не съм докосвал"! С всеки изминал ден става все по-корав и голям, хората вече не знаят какво да мислят.

Азис пак изпада в крайности. Както едно време не можеше просто да сложи лек руж или по-впити панталони, а директно нахлузи минижупа и сложи червило, така и сега. Не може просто да "потренира", да отслабне и да влезе във форма, а се превръща в бодибилдър, мускулите му ще изхвръкнат!

Невероятни мускули
Невероятни мускули

Феновете на певеца го сравняват с най-нашумелия здравеняк в Холивуд Джейсън Момоа, звездата от "Аквамен". Поразителната прилика между двамата е още по-силна, когато Азис сложи светли лещи на очите - новата му страст. Изглежда много строг с тях.

Джейсън Момоа му е копие
Джейсън Момоа му е копие

Не всички са доволни от новата версия на изпълнителя на "Напипай го"! Мартин Карбовски не си трае, а публично му казва: "Ми не си хубав. Пази се!" Азис не остава длъжен и му отвръща: "Ти пък нали си убавец!" Карбовски явно е загрижен за певеца, защото според него феновете му се подмазват. "Той е певец, славей, женствен бог, восъчен идол. Вие го карате да стане "мен ъф стийл" (човек от стомана) - защо?!"

Други посочват препарата, с който човек може да се назоба, за да си раздуе мускулите, но Азис не им обръща внимание и продължава да твърди, че е "натурален". Така се казва, когато човек тренира без тежки химии и само с воля се превръща в страшилище.

Покрай най-новата мода в интернет - "Предизвикателството 10 години (човек си прави сравнение между 2009 и 2019)", Азис също показа какъв прогрес е направил за 10 години. Не може да го познае човек...

Огромна промяна
Огромна промяна

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене