Емилия с микрофона на Васко Кеца

Блещука на сцената

Чалгарката броила няколко хилядарки за придобивката 

С микрофон като на Васил Найденов се фука фолкаджийката Емилия, отбелязаха наблюдателни меломани.

На едно от последните си участия в столична чалготека изпълнителката се появи с ултрамодерен музикален атрибут, който е обсипан с блещукащи камъни. И поразително прилича на този на Васко Кеца. Феновете напрегнаха очите си максимално, за да разберат дали това са кристали "Сваровски", с каквито камъни е обсипан атрибутът на естрадния изпълнител. Самата Емилия предпочита да не разкрива дали е копирала Найденов.

Емилия се похвали с готин микрофон
Емилия се похвали с готин микрофон

Хора от музикалните среди разкриват, че певицата е броила няколко хилядарки за микрофона. Сумата не я притеснявала, тъй като буквално с няколко участия изкарва парите и може да си позволи луксозната придобивка. Освен това Емилия разчита на солидните финансови възможности на мъжа до себе си, който се грижи нищо да не й липсва и да бъде напълно осигурена.

Вече години наред с микрофон за 10 хиляди евро пее Васко Найденов. Певецът не се разделя със своя звуков аксесоар, където и да излезе на сцена. Микрофонът е специален, тъй като целият е с инкрустирани кристали "Сваровски", които блещукат при всяко движение.

Кеца с лъскавия си атрибут
Кеца с лъскавия си атрибут

Той е в тон с пръстените и гривните по ръцете на Кеца, които също са в кристали. Изпълнителят на "Сбогом, моя любов" обича да впечатлява с интересни визии.

Една от първите чалгаджийки, която въведе бляскавите микрофони в кръшния жанр, беше Мария. Преди доста година тя се сдоби с такъв - подарък от бившия й мъж Димитър Андонов. Малко по-късно бижуто на Отварачката й бе откраднато и впоследствие тя премина на пеене на по-обикновен музикален атрибут за далеч по-скромна сума пари.

Мъжът й не я ревнува и тя си купонясва
Мъжът й не я ревнува и тя си купонясва

Модата беше подета от Глория, която изписа името си с камъни на уреда, с който си вади хляба. Бившата беквокалистка на Слави Трифонов - Деси Добрева, преди време също се изфука с микрофон, обсипан с кристали, подобен на тези на колежките й от чалга съсловието. По-младите им колежки често си мечтаят някой ден също да си вземат блещукаш атрибут, който не само вади хубаво качество на гласа, но и е символ за просперитет и популярност на изпълнителя.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене