Ивана иска концерт като на Веселин Маринов

Ивана ще вдигне шумен купон по повод двойния празник

Мечтая да пея в зала 1 на НДК, аз съм най-щастливият човек на света, казва певицата навръх юбилея си

"Аз съм най-щастливият човек на света. Постигнах всичко за много кратко време. На хората им трябва цял живот, за да направят това, което аз."
Това разкри навръх 50-ия си рожден ден фолкдивата Ивана.
Певицата ще изкара двоен юбилей. Освен половин век тя празнува и 20 години на сцена. Купонът ще е в Пловдив, а сред гостите личат имената на куп известни личности като Силвия Кацарова, Тони Димитрова, Славка Калчева и други.

Певицата обича повече от всичко дъщеря си Теодора
Певицата обича повече от всичко дъщеря си Теодора

"Чувствам се прекрасно - отсича Ивана. - Имах пълната свобода да изпея всичко, което съм искала. Исках да пея народно, изпях го. Исках да изпълня провокативен попфолк, който да даде самочувствие на жената. Направих го. Какво повече да искам."
Певицата е категорична, че има още какво да даде. Мечтата на Ивана е да направи самостоятелен концерт в зала 1 на НДК като Веселин Маринов. Някой от колежките на изпълнителката като Глория направиха подобно шоу и Ивана също иска да пее в емблематичната за родината ни зала 1.


"Имам оше какво да изпея и да кажа. Жадна съм за концерти. Ако успея на направя в НДК, ще бъде фантастично", признава Ивана.
Голямата гордост на певицата е дъщеря й Теодора. Според Ивана детето й е здравомислещо и разумно. Певицата от дълго време не дава съвети на щерката си. Ивана никога не размахва пръст на дъщеря си, защото смята, че това не е правилният начин за възпитание.
"Всички мои близки са живи и здрави. Не съм минала през големи трудности. Не съм губила скъпи хора. Това е много важно за мен вече. Как да не бъде щастлива", добави Ивана.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Триковете за сваляне на килограми от жени професионалисти
Слънцезащита със зелен чай (+рецепта)
Брадли Купър и Джиджи Хадид се целунаха страстно в Париж (Видео)
Джесика Алба и дъщеря й посещават терапевт поради скандали и напрежение в отношенията си
Женската завист - по-мощна или не от мъжката

Напишете дума/думи за търсене