Веско влюбен до уши

Снимки: Юлиян САВЧЕВ

Посвещава нова песен на любимата, записва албум, тръгва на турне

Бардът на виното и любовта Веселин Маринов е влюбен до уши. Той толкова е хлътнал по новата си изгора, че дори й е посветил песен, научи "България Днес".

Бардът отново ще се обясни в любов чрез изпълнение. Песента на Веско е прочувствена и със сигурност ще разчувства до краен предел половинката му.

Маринов е лудо влюбен във Веселина. Пред близки той споделя, че тя е истинската му любов. За да засвидетелства това, Веско решава да запише песен, посведена на нея. Двамата са заедно от повече от година. Веско запознава дъщеря си с избраницата. Веселина допада на всички от обкръжението на Маринов.

Маринов знае как да разтупти сърцето на жената до себе си
Маринов знае как да разтупти сърцето на жената до себе си

В момента певецът се е съсредоточил върху звукозаписната работа и анонсира предстоящата поява на диска. Това ще бъде негов 29 самостоятелен албум.

"В момента записвам песни за новия ми албум. Трябва да излезе до началото на април. Всеки ден е готова нова песен, която ми носи безкрайно удоволствие и искрено се надявам да е следващата ви любима", признава Маринов.

Бардът вече подготвя турнето си през годината. Първите концерти на Веселин Маринов ще бъдат през пролетта.

Веселина плени бързо Веско
Веселина плени бързо Веско

През есента за неуморния певец предстои ново предизвикателство - той ще бъде специален музикален гост на борда на най-патриотичното пътуване, организирано за първи път тази есен по случай 111-ата годишнина от обявяването на независимостта на България.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Какъв е бил сексът преди 200 години?
3 типа жени, които мъжете никога не изоставят
Рапърът Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете (Видео)
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му

Напишете дума/думи за търсене