Бившата жена на Божидар Лукарски: Няма драма, разделихме се по взаимно съгласие

Снимка от сватбата на Божидар Лукарски и Ива Йорданова Снимка: Елена Фотева

Ива Йорданова беше председател на Комисията за българите в чужбина и бивш кандидат за евродепутат. Днес се изявява на музикалната сцена, издаде първи сингъл – „Свобода”.

Изкуството и музиката винаги са били част от моя живот, каза в студиото на „Тази неделя“ Ива Йорданова.

По думите ѝ няма лични окови, които да е премахнала, просто в живота на всеки идва период, в който се сблъсква с личните си страхове и трябва да намери сили да ги преодолее. Един такъв страх за нея е бил да се пребори със собствената си неувереност в себе си.

Ива е завършила в „Бъркли” бакалавърската си степен, а днес е студентка в „Харвард” - дистанционно. „По-трудно е, отколкото очаквах, онлайн ученето изисква високо ниво на дисциплина и самомотивация”, уточни тя.

Ива Йорданова беше съпруга на бившия министър на икономиката Божидар Лукарски.

Тя сподели, че малко след като връзката им става обществено достояние, тя се е отказала от политическите си позиции. Раздялата пък била по взаимно съгласие, без драми. Разделихме се като големи зрели хора, отношенията ни днес са нормални, твърди Ива.

Днес тя се занимава с и проект „Ателие за личностна експресия и развитие“, който открива лидерските качества в деца до 12-годишна възраст. Занимава се и с латино танци.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“
Селин Дион проговори за болестта си след завръщането си в шоубизнеса

Напишете дума/думи за търсене