Адреналинка пие кръв в "Плейбой"

Актрисата покори и Бродуей

Евгения Радилова от „Господари на ефира“ като вампир на 21 страници за мъже

Българската актриса Евгения Радилова, позната като адреналинката Ени от "Господари на ефира", лъсна на 21 страници в иконичното издание "Плейбой". Фотосесията й на фентъзи геоинята й Вампирела, за която нашенката взе и американски приз, заедно с интервю за живота й вече е факт.

Ени показва броя на "Плейбой", в който е на 21 страници
Ени показва броя на "Плейбой", в който е на 21 страници

Героинята на Ени - Вампирела, всъщност се появява за първи път през 1969 година в едноименния черно-бял комикс. Тя е от "добрите" кръвопийци, възкресен в наше време от нюйоркския фотограф Джордж Леконте, който се спира именно на Ени, за да осъществи проекта си извън клишетата. Забелязва я, когато обработва други нейни снимки - на които е с американския актьор Алекс Круз.

Като Вампирела, снимана от Джордж Леконте
Като Вампирела, снимана от Джордж Леконте

"Заприлича ми на Вампирела и й казах, че я снимам за проверка. Беше проява на здрав разум да се обадя на Евгения, за да направя портрет на този герой. Тя е красива и талантлива, нахакана брюнетка със страхотна физика, сексуална увереност и страст към приключения. Тя се въплъти във Вампирела, бидейки себе си", казва фотографът Леконте.

"Прекарахме 10 часа в една баня с една вана. Преди всеки кадър сме разговаряли и сме разглеждали нещата, както ние, актьорите, анализираме персонажа си предварително, на маса", спомня си Евгения Радилова. Тя е учила в НАТФИЗ, след което решава да продължи кариерата си отвъд океана. За близо декада успява да се наложи и да играе на Бродуей, като забележителна е работата й в Китай, където вече е позната на тамошната публика.

През 2014 година актрисата се омъжва за съпруга си Дарън Дъкуърт, който е музикант. Вдигат две сватбите. Първата е интимна, присъстват само двамата, а мястото е Лас Вегас, където си разменят брачните халки върху седалката на мотор „Харли Дейвидсън“. Второто тържество е традиционно - 140 гости и вита баница. Официалната церемония обаче се води от индийски гуру.

В края на миналата година Ени е забелязана и от друго световноизвестно списание - "Максим". Тя успява да оглави класацията за повече от месец в конкуренция със 100 хиляди красавици, но в последния ден изпада до втората позиция.

За последните 10 години красавицата се превръща в една от най-успелите нашенки в чужбина, участвала в хитовия американски сериал „Закон и ред“ и наградена с няколко приза за други филми. През 2018 година е титулувана и като Кралица на костюмите на световния фестивал по косплей именно за въплъщението й на Вампирела.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене