Бунт срещу Сари в "Челси"

Сари гледа дали времето му на "Стамфорд Бридж" не изтича

Истински бунт избухна срещу треньора на "Челси" Маурицио Сари, след като лондончани загубиха от "Манчестър Юнайтед" с 0:2 на 1/8-финала за ФА Къп.

Още от средата на второто полувреме от трибуните започнаха да скандират за освобождаването на италианския наставник. След края на двубоя хиляди окупираха съблекалнята, а също и вчера се събра тълпа пред стадион "Стамфорд Бридж", свидетелстват английски медии.

Самият Сари се оправда, че отборът му е играл по-добре, но през второто полувреме е отпаднал физически. Той разчита на този етап на подкрепата на играчите си. "Смятам, че имам подкрепата на играчите. Разбира се, не мога да съм напълно сигурен, но така мисля. Важното е да играем добре и да постигаме добри резултати", коментира ситуацията Сари.

Легендата Крис Сътън призна пред БиБиСи, че Сари ще бъде уволнен до часове. "Сари няма да оцелее до утре - заявява Сътън. - Ако утре още е треньор, то ще трябва да зададете някои въпроси на собствениците. Той обеща, че през пролетта отборът ще играе по друг начин, че ще бъде по-силен през второто полувреме. Но досега такова нещо не сме видели. Той нанесе доста вреди, което се вижда на терена, и все си има оправдания.

Къде е "Челси"? Шести! Знаем, че собственикът не се меси в спортно-техническите неща, но я го попитайте дали е доволен от това класиране. От това, че отборът няма да се класира в четворката и да заеме място в Шампионската лига през следващия сезон."

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене