Луна налази Наум Шопов

Луна и сестра й са фенове на младия лекар

Певицата фенка на лекаря актьор, хвали го и му харесва постовете

Любимката на фолкизпълнителите Луна си пада по младия и талантлив Наум Шопов, видя "България Днес". Изпълнителката на "Бягайте, крачета, при младите момчета" харесва всички статуси на звездата от "Откраднат живот", снимките му в инстаграм и коментира с патос запитванията на бъдещия лекар до феновете му.

"Харизматичен и талантлив е, не може да му се отрече", споделя красивата Луна за любимеца си.

Освен нея сестрата на певицата също е фен на Наум Шопов-младши. Чаровната Наталия, която е кака на изпълнителката, следи всеки епизод на лекарския сериал "Откраднат живот", дори коментира в общия форум случките в него.

"Помня, че най-много се уплаших, като бяхме малки с Луна, а аз я ударих лошо между очите с плоча на Лили Иванова. Оттогава й остана белег. По това време се чудех дали да извикам Бърза помощ, или да тичам при роднините и да си призная за белята. Всички лекарски сериали бях изгледала, барабар с "Болница на края на града", споделя Наталия с останалите фенове на сериала.

Наум не подозира колко много фенове има
Наум не подозира колко много фенове има

Каката на певицата похвали сестра си, че има разностранни таланти - на 12 г. сама се научила да свири на китара, първо стихче написала в трети клас, а на една вечеринка имала неблагоразумието да изпее песен за местата, където със съучениците си пушели и обсъждали живота. Слава богу, това й струвало само намалено поведение.

"И аз, и тя сме били доста палави, но много ученолюбиви деца", смята Наталия.

Има девет пластични операции

Фолкаджийката, която на 2 април ще навърши 48 години, изглежда прекрасно за възрастта си. Въпреки това тя имала цели девет лягания под ножа. Певицата си правила операции на носа, брадичката, очите и скулите. За разкрасителните процедури блондинката е разказвала в "Шоуто на Азис" преди години. За всички тях тя се доверявала на български хирурзи.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Рапърът Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете (Видео)
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър

Напишете дума/думи за търсене