Финансистът Владимир Каролев и внезапно починалата продуцентка Весела Тотева с общо внуче (Обзор)

Александър и Валентина - щастливи в сватбения си ден преди 6 години. Сега вече са и родители.  СНИМКА: ЛИЧЕН АРХИВ

Финансистът Владимир Каролев стана дядо. Това съобщи самият той в социалната мрежа фейсбук.

“На 21 март в 22,59 ч се роди Изабела Каролева. Моята внучка! Мега суперщастлив съм. Благодаря ви, Валентина Каролева и Александър Каролев”, написа той.

Името не е родово наследство - такова са си харесали младите! Актрисата Валентина Каролева е дъщеря на внезапно починалата преди три седмици продуцентка Весела Тотева - тя си отиде на 45 г. на 4 март. Омъжена е за успешния банкер Александър - сина на Владимир Каролев. Двамата живеят в Лондон.

Младото семейство иска да запази дискретност поне до 40 дни от кончината на Весела. “Щастието дойде заедно с тъгата”, лаконични са близките. Валя и Сашо са заедно от 6 години. Той е от благополучно банкерско семейство, а тя минава през ада. Весела Тотева е 17-годишна, когато я ражда. Разболява се и тогава едва 10-годишната Валя става “глава на семейството”, грижи се за нея. Във филма “Доза щастие” тя изиграва ролята на собствената си майка. “Най-ранният ми спомен е как тя си бие “лекарството” в тоалетната, а наоколо кръв”, с тъга си спомня дъщерята.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Какъв е бил сексът преди 200 години?
3 типа жени, които мъжете никога не изоставят
Рапърът Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете (Видео)
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му

Напишете дума/думи за търсене