Как да се подготвим за среща: 5 стъпки до перфектния образ

Първата среща е важен и вълнуващ момент. Искам тя да бъде перфектна и да показва най-доброто. Събрахме няколко съвета как да се подготвим и направим едно незабравимо впечатление.

Основният помощник преди среща е декоративна козметика. Тя ще помогне да се скрият несъвършенствата и да се подчертае достойнството. Разбира се, не е необходимо да поставяте всичко, което е в козметична чанта наведнъж.

В класическия вариант на грима е прието да се съсредоточи върху едно нещо - или върху очите, или върху устните.

Светеща кожа

Чистата, добре поддържана кожа е в основата на всеки образ. Знаейки вашия тип кожа, можете да създадете правилния алгоритъм за грижа за всеки ден. С течение на времето това ще даде положителен резултат.

Важно е да изберете правилната тонална основа. Всички тонални кремове могат да бъдат разделени на два вида - с матово или гланцово покритие. Първият тип е подходящ за мазна и комбинирана кожа. Използва се за важни събития (сценично представяне, фотосесия и др.). Основата с гланцово покритие е подходяща за суха и нормална кожа. Подходящо е по време на партита или по време на романтични разходки.

Основаните кремове могат да съчетават параметрите на двата вида. Например, Estee Lauder Double Wear Stay-in Place създава безупречно и естествено покритие. Продължава до 15 часа, устойчив на износване, висока температура и влажност. Целувките също ще оцелеят и няма да напуснат кожата предварително.

Примамлив поглед

За да подчертаете цвета на очите, си струва да сложите сянката на подходящ нюанс:

- За черни и тъмнокафяви очи са подходящи лек шоколад, кафяв, тъмнозелен, сливов, сребристо-сив, тъмен пясък и билкови оттенъци.

- За мед и светло кафяво, цветовете са бронз, вкусен, лилав, зелен, светло кафяв, тъмен шоколад, градински чай.

- За зелени очи е подходящо да се прилагат кафяви, златни, виолетови, изумрудени, лилави, сливи, светложълти, медни, лилави сенки.

- Сините очи ще станат виолетови, цветовете на горчивия шоколад, сивите, бронзовите, пясъчно-златните, лавандуловите, сиво-кафявите нюанси.

Очарователна усмивка

По-добре е да подчертаете въздуха и нежността на устните с помощта на блясък за устни. Може да е прозрачно или леко розово. Тя ще изглежда добре гланц с ефекта на увеличаване на устните. Този блясък е подходящ за момичета с всякакъв цвят на косата и всякакъв тип кожа.

За първата среща ще подхожда и на нежни нюанси на розово, бежово и праскова.

Атрактивен аромат

Правилно подбраният парфюм ще ви помогне да настроите романтичното настроение. Ароматът му трябва да остави следа и да направи незабравимо впечатление. С тази задача ще се справи Elizabeth Arden 5th Avenue.

Тънка и съблазнителна композиция започва с нотки на мандарина, магнолия и люляк. В пътеката на парфюма звучат сладковидни акорди от ирис, ванилия, тибетски мускус и сандалово дърво.

Също така за първата среща отговарят на източно флоралния аромат Александър. J The Collector: Роза Оуд, Парфюми Де Марли Дарли Роял Есеншън Делина деликатен цветен парфюм и слънчево Amouage Sunshine.

Довършителни докосвания

Не забравяйте за подробностите: проверете състоянието на маникюра, обмислете общия вид и стила. Влюбеният партньор може да не обърне внимание на някакви недостатъци, но ще ви даде увереност. Уверен човек може да очарова и очарова всеки събеседник.

Първата среща е време за лесна комуникация, флирт и добро настроение. Затова е важно да се настроите вътрешно и да не забравите да вземете основното си оръжие - усмивка.

Чао на бръчките около очите
Елиф Шафак: Бог е изкусен часовникар. Толкова точен е Неговият ред, че всичко по земята се случва, когато му дойде времето
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?

Напишете дума/думи за търсене