Заради “Дяволското гърло” абитуриенти празнуват в Триград

Кадър от сериала “Дяволското гърло”, в който главни роли играят Владимир Карамазов и Теодора Духовникова.

Зрители пишат писма до екипа: Очаквах родопски песни, а не американска музика и убийства

“С класа ми решихме да си направим абитуриентския бал в Триград заради вас. Много ни харесва сериала и искаме да разгледаме този край по-обстойно”, пишат ученици до екипа на “Дяволското гърло”. Други обаче не са доволни от серийния филм: “Не ми харесва сериалът, от Родопите съм, мислех, че ще има песни и легенди от нашия край, а то американска музика и убийства.”

Теодора Духовникова сподели във фейсбук няколко от писмата, адресирани лично до героинята ѝ Миа.

Някои от зрителите са силно привлечени от образа на Духовникова. “Лош съм и имам хубава вана, от която да излезеш. Ела да ме арестуваш”, приканва я почитател, а друг пише: “Повече не искам да те гледам с рокля и токчета. Много те харесвам с тия кубинки и как ги строи в две редици всички мъже, браво!”

До актрисата пишат както пораснали, така и малки зрители: “Мама и татко не ми дават да гледам “Дяволското гърло”, аз го гледам тайно, малко ме е страх, но не много, защото знам, че ще го хванете”, а друг почитател иска Теодора Духовникова да е истински полицай: “Миа, щеше да ми е толкова по-спокойно, ако знаех, че наистина отговаряш за националната ни сигурност.”

“Тази сцена в колата, дето го пребърка Филип, съм си я връщал над 10 пъти. Най-якото пребъркване!”, възхищава се зрител, а друг се колебае: “Още не мога да реша “Под прикритие” или “Дяволското гърло”, май все пак “Под прикритие”, а за някои четвъртък вечерта е по-очаквана от петъците: “Супер сте, чакам си четвъртъците като петъците за парти.” 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене