Йордан Йовчев чете “Ян Бибиян” пред 4-класници

Йордан Йовчев си прави селфи с четвъртокласниците, докато те изпълняваха песента “Купон”.  СНИМКА: БЛАГОЙ КИРИЛОВ

Спортистът подписа книгите

на всички ученици, подарени

им от КК “Труд”

Йордан Йовчев чете заедно с ученици от 4 б клас една от любимите си детски книги - “Ян Бибиян”, в столичното 102-о ОУ “Панайот Волов”. Той прие поканата на КК “Труд” да се включи в тазгодишната кампания “Походът на книгата”.

Малчуганите, под вещите напътствия на класната им ръководителка Кристина Николова, бяха направили програма, която успя да впечатли Йовчев. Две от момчетата влязоха в ролите на Ян Бибиян и дяволчето Фют. След страхотното им представление спортистът се пошегува, че ще бъде проблем, ако са толкова убедителни, когато се преструват на болни.

Не само Йовчев чете откъс от “Ян Бибиян”, част от децата също го направиха. Сред тях бяха брат и сестра, родени в Бангладеш, които са ученици в школото от първи клас. Те се справиха перфектно с четенето, въпреки че българският не е родният им език.

Специално за Йовчев част от децата демонстрираха таекуондо движения с удари и ритници. Спортистът накрая ги похвали за синхрона и дори го сравни с този на златните момичета. Не подозираше, че след малко ще се появи гимнастичката Стефи Иванова, която е в 4-и клас, но вече има 4 златни медала по художествена гимнастика. Тя представи кратко съчетание с въже.

Съученикът ѝ Дани Цветанов също показа медалите си пред Йовчев. Той е носител на два за лека атлетика и два за футбол. “Искам да стана футболист като Роналдо”, каза детето.

“Наистина съм впечатлен от подготовката ви и качествата, които имате. Личи си, че сте полагали усилия. Искам и занапред да продължавате така да се развивате”, каза Йовчев на четвъртокласниците. “Няма пряк път към това да бъдеш успешен, затова трябва да се борите, да давате всичко от себе си и да бъдете постоянни”, допълни той.

Накрая всяко дете си направи селфи със спортиста, а Йовчев им даде автограф върху книгите “Ян Бибиян”, които КК “Труд” подари на учениците.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене