Слави намери новата Крисия

Елена е само на 8 години

8-годишната блъснала Дългия в главата

Елена става любимка на Трифонов, той иска да прави шоу за таланти

8-годишната Елена Василева от Асеновград е новото голямо откритие на Слави Трифонов. Момичето е една от участничките "Нова звезда", а след последното си изпълнение на песента "Кой уши байрака" се превърна във фаворитка за победата. Слави не крие симпатиите си към нея и на няколко пъти намекна, че е готов да я превърне в новата Крисия.

"Страхотна си. Ти си истинско откритие. Шокиран съм от това изпълнение. Тя така ме блъсна в главата. Трябва да го асимилирам. Ти ни разби", въодушевено я похвали Дългия. Според хора от екипа той със сигурност ще й предложи бъдещ ангажимент и ще се възползва от възможността да я продуцира.

Слави е възхитен
Слави е възхитен

Трифонов винаги е споделял, че именно Крисия е най-голямото му откритие. Когато се изяви за първи път при Дългия, тя също бе на 8 години.

Крисия е голямото му откритие
Крисия е голямото му откритие

Години наред цялото семейство беше заето с телевизионните ангажименти на момичето. Тя постоянно пътуваше от Разград до София, за да участва в "Шоуто на Слави". Крисия се класира и втора на "Детската Евровизия", а според чужди коментатори на конкурса заслужаваше голямата победа. Впоследствие заради нея финалът на "Евровизия" бе в България, след като победителите от Италия се отказаха да го организират. Преди година и заради натоварения график Крисия приключи договора със Слави. Именно затова той се зае да търси нови таланти. Според него това е една и от най-гледаните рубрики от много време в шоуто му. Трифонов дори обмислял да продуцира и ново предаване с откритите от него таланти. Засега това е само проект, защото бъдещият му договор в Би Ти Ви все още не е официално подновен.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Фабинг - новата дигитална зависимост
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите
10 знака от Вселената, че най-накрая сте влюбени в сродната си душа

Напишете дума/думи за търсене