Принцовете Уилям и Хари подхраниха слуха за кавгата си - вече не си обелват и дума

Принц Хари пристигна сам в катедралата Снимки: Ройтерс

Принцовете Уилям и Хари не си обелиха и дума по време на вчерашната великденска служба, пише "Мирър". Това съвсем подхрани слуховете за кавгата между двете млади кралски семейства.

Бъдещият баща Хари пристигна сам в катедралата "Сейнт Джордж" в Уиндзор в неделя, където кралското семейство отпразнува католическия Великден. На метри зад него вървяха брат му Уилям и съпругата му Кейт. Двойката бе последвана от братовчедката на принцовете - Зара Тиндъл, и съпруга й.

Обикновено двамата братя се движеха заедно и демонстрираха добро настроение и близост. На вчерашната служба обаче Хари размени само няколко думи с херцогинята Кейт. Тя е забелязана да се смее на казаното от принца, но шегата явно не се е сторила забавна на брат му Уилям. Освен думи, двамата братя не си размениха дори и бегли погледи.

Напоследък британските медии разпространяват слуха за кавга между двете семейства, подхранван от решението на Меган и Хари да се изнесат от двореца "Кенсингтън" и да създадат семеен дом в къща за гости "Фрогмор" в Уиндзор. 

От кралското семейство отричат това да е истина, но действията на принцовете и техните съпруги карат феновете им да смятат, че все пак отношенията помежду им вече не са същите.

Тази година католическия Великден съвпадна с рождения ден на Нейно Величество Елизабет Втора. Тя също участва във великденската служба, изглеждаща чудесно в ментово палто. На излизане от катедралата, тълпата поздрави кралицата за рождения й ден.

Кейт Мидълтън и принц Уилям
Кейт Мидълтън и принц Уилям
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!

Напишете дума/думи за търсене