ДЕВА: Умереност

РАБОТА В началото на седмицата бъдете умерени. Постарайте се да не настоявате пред своите колеги да поемете и част от техните задължения, за да получите допълнително възнаграждение. Не ви трябват скандал и обвинения в меркантилност. От понеделник приходите от ваши проекти отново будят завист. Не позволявайте да ви използват само защото сте "забогатели" в очите на завистниците съседи, но че сте работили без почивка, не се отчита. Не харчете без причина и не се хвалете с парите си. По-добре се заемете с работата си и проведете неотложните делови разговори. Начинанията в края на седмицата ще бъдат продуктивни, ако не бързате да поставяте началото им сутринта, а изчакате до следобед.

ЗДРАВЕ Здравето ви отново е зависимо от психиката ви. Депресивните състояния зачестяват. Не си внушавайте сами болести заради предразположеност към проблеми със стомаха.

ЛЮБОВ Ревността ви създава сериозни недоразумения в личните отношения. Не се опитвайте да измъкнете от любимите си признание, че са ви изневерили.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене