В "Левски" крият козовете

Треньорът на "Левски" Георги Тодоров крие няколко коза в ръкава си преди вечното дерби срещу ЦСКА-София. За него това е Мачът на честта, тъй като е "син" възпитаник, за трети път е начело на тима и с години работи в школата.

Двубоят в Разград завърши 1:1, след като Козмин Моци отбеляза от дузпа в 49-ата минута, а Живко Миланов изравни от фаул в 72-рата минута. Реферът Николай Йорданов показа цели три червени картона след почивката. Първо Деян Иванов беше изгонен в началото на втората част за игра с ръка, след която домакините получиха дузпа, която румънецът реализира. С човек повече и гол преднина играчите на Стойчо Стоев предчувствуваха титлата, но столичани показаха характер и не се предадоха. После Драгош Григоре беше изгонен в 69-ата минута за втори жълт картон. Живко Миланов изравни от фаул в 72-рата минута. Пет минути преди края на редовното време Анисе Абел също беше пратен под душа.

Георги Тодоров запази за дербито във вторник Кали Тиам, който е с натрупани картони, както и Иван Горанов поради същата причина, като Мартин Райнов и Луи Нганиони ги замениха. Голмайсторът Станислав Костов, който от няколко седмици играе на инжекции, бе заменен от Валери Божинов.

"Излизаме за победа във вторник, както излязохме за победата и в Разград - коментира Станислав Иванов. - Чувствам се добре благодарение на всички треньори, както и на по-опитните футболисти, които ни помагат изключително много.
Получихме червен картон, после те - два, можехме да спечелим мача накрая, но не успяхме. Чувствам се страхотно, старая се да защитавам фланелката и името на "Левски". Искам всеки мач да се доказвам. Много съм щастлив от повиквателната за националния отбор, ще се трудя и се надявам да докажа, че имам място."

В същото време преследвачът ЦСКА победи с 1:0 "Берое" остави интригата за титлата.

Георги Тодоров
Георги Тодоров
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене