Киану Рийвс измести "Отмъстителите" от боксофиса с „Джон Уик 3" (Видео)

Кадър: Youtube

Последните няколко седмици в киното принадлежаха изцяло на поредната част от „Отмъстителите“ на Marvel, но ето, че и тяхното царуване приключи, благодарение на Киану Рийвс и новия му филм „Джон Уик 3“.

Екшънът за наемния убиец успя да събере 14 039 зрители в родните киносалони по данни на Националния филмов център и то при условие, че бе предаван едва на 55 екрана. Приходите на студиото Vertical Destribution Limited и разпространителя за България BS Films се равняват на 136 547 лв. за уикенда, а оценките на зрителите са почти изцяло положителни, коментира "Блумбърг".

Популярната филмова информационна платформа IMDb синтезира зрителския вот до 8,2/10 звезди, докато оценките на предходните две части бяха с няколко пункта по-ниско. И все пак е важно да отбележим, че с времето крайната оценка традиционно спада, но още по-важното е какви средства ще успее да генерира продукцията. Към момента те са 93 млн. долара в целия свят, но очакванията са сумата да се удвои до края на месец май.

„Отмъстителите: Краят“ може и да не е на първо място, но все така остава в челото за четвърта поредна седмица. Излишно е отново да споменаваме всички подобрени рекорди на филма, като само отчитаме приходите му на българския пазар, които достигнаха 2 446 969 лв.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене