Джони Деп обвинява бившата си в домашно насилие, отрича той да я е малтретирал

Амбър Хърд и Джони Деп СНИМКА: Ройтерс

Холивудската звезда Джони Деп отрича да е малтретирал бившата си съпруга Амбър Хърд, а напротив твърди, че той е бил жертва на домашно насилие. 

В нови съдебни документи по делото му срещу нея за клевета за 50 милиона долара актьорът обвинява бившата си жена, че е инсценирала насилието, като си е нарисувала синините по тялото, предава Би Би Си.

"Отричам твърденията на госпожа Хърд все така яростно, още откакто ги направи за първи път през 2016 г.", заяви Деп.

Адвокатът на Амбър отрича обвиненията към своята клиентка. 

Актьорът заведе дело за клевета срещу нея, след като през декември тя разказа пред The Washington Post, че е била жертва на домашно насилие. Хърд поиска съдът във Вирджиния да отхръли делото на Деп, което доведе до новата жалба от холивудската звезда спрямо бившата си.

"През 2016 г. тя се появи с нарисувани синини в съда, които и свидетели, и камери показват, че не са били факт през нито един ден от предишната седмица", твърди Джони Деп. "Ще продължавам да отричам до края на живота си. Никога не съм малтретирал Хърд или която и да е друга жена".

"Тя беше извършителят, а аз жертвата. При смесване на амфетамини по рецепта и други лекарства заедно с алкохол госпожа Хърд е извършвала безбройни актове на домашно насилие срещу мен. Някои от тях са ми оставяли сериозни телесни повреди. А понякога това се е случвало и в присъствието на трети лица", заявява актьорът.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
10 знака от Вселената, че най-накрая сте влюбени в сродната си душа
Селфи дисморфия – модерната болест на социалните мрежи
Защо е полезно да плачем?
ТЕСТ: Познавате ли етикета на телефонните разговори?
13 странни традиции от целия свят

Напишете дума/думи за търсене