Мадона преправи видеото от живото си изпълнение на "Евровизия", разсърди фенове

Мадона на финала на "Евровизия-2019" СНИМКА: Ройтерс

Съботният грандиозен финал на „Евровизия” в Тел Авив предизвика много коментари по различни направления. Една от най-обсъжданите теми преди и след края на финала на песенния конкурс със сигурност беше присъствието на поп дивата Мадона.

На сцената в „Експо Арена” тя изпълни две песни, една от които беше 30-годишния ѝ безусловен хит – Like a Prayer. Живото изпълнение със сигурност не беше една от най-впечатляващите вокални изяви на американската певица, но видеото, публикувано няколко дни по-късно от официалните ѝ профили в социалните мрежи звучеше далеч по-различно.

Публикуваното видео с корекции предизвика голяма вълна недоволство от страна на потребителите в социалните мрежи, голяма част от които гледали изпълнението по време на излъчването на финала на „Евровизия”, предава vesti.bg.

Преправеното вокално изпълнение на Мадона даде повод на хората да се пошегуват с поп дивата и да залеят социалните мрежи с куп забавни колажи.

Други нейни почитатели пък скочиха да защитават любимата си изпълнителка.

„Не разбирам защо всички се отнасят толкова негативно към изпълнението на Мадона на „Евровизия”. АЗ ГО ОБИЧАМ! Почувствах се като на мини концерт. А тя звучеше чудесно! И знаете ли, винаги съм обективен, дори и когато се отнася за моята любима, М!”, пише известният американски блогър Перез Хилтън.

„В защита на Мадона трябва да кажа, че съм я виждал много пъти да пее на живо и почти винаги е имала трудности с някои тонове заради несъответствие със звука от слушалката. Случва се и на най-добрите. Сцената беше изключителна, но предполагам, че публиката може да е чувала нещо съвсем различно. Тя е легенда. Не говорете срещу Кралицата!”, казва Дарън Хайс, певец и текстописец.

Някои потребители шеговито сравняват изпълнението на поп дивата с това изпълнение от кастинг на британския „Х-фактор”.

Друг потребител пък казва, че Великобритания и Германия, които завършиха на едни от последните места в надпреварата, не трябва да се притесняват, защото все пак са се представили по-добре от Мадона.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене