100 кила взрив за "Лудогорец"

ЦСКА дефилира с автобус преди три години

Сто килограма фойерверки вече са заложени около "Лудогорец Арена", за да се отпразнува поредната титла на тима от "Разград", разкриха от управата на клуба.
Шампионите играят днес с "Черно море" у дома, докато ЦСКА-София е домакин на "Ботев" (Пд) в пряката битка за титлата в последния кръг на първенството.
В 17,15 "Берое" посреща "Левски".

ЦСКА стяга "червен" парад из улиците на София, при положение че отборът сензационно спечели шампионската титла в последния кръг. Във финалните мачове "армейците" посрещат "Ботев" (Пд) в София, а имащият преднина от една точка "Лудогорец" е домакин на "Черно море". Въпреки минималните шансове от "Армията" са готови да отпразнуват подобаващо евентуална титла. Край стадиона ще са заложени сериозни количества фойерверки, а кулминацията може да настъпи в късните вечерни часове на 24 май. Тогава играчите на ЦСКА ще дефилират по центъра на София върху специален открит автобус. Подобно возило бе използвано и при спечелването на Купата на България от "червените" преди три години. Практиката е позната от големите европейски първенства.

Шампионските паради винаги са част от празненствата в Англия, често и в Испания. По изключение тази година "Барселона" няма да дефилира по улиците на града заради безславното отпадане от "Ливърпул" в Шампионската лига.

В Разград фаворитите за титлата "Лудогорец" също готвят големи празненства, в случай че станат за осма поредна години шампиони...

Играчите на "Лудогорец" си чакат медалите
Играчите на "Лудогорец" си чакат медалите
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Анатомия на женския оргазъм
Фабинг - новата дигитална зависимост
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите

Напишете дума/думи за търсене