Силвестър Сталоун идва в България, за да презаснеме “Рамбо V”

Силвестър Сталоун в кадър от новия филм за ветерана от Виетнамската война Рамбо.

Актьорът е недоволен от някои сцени и ще остане дълго в София

Силвестър Сталоун идва в София този уикенд, за да презаснеме някои от сцените за най-новата си лента “Рамбо V: Последна кръв”. Актьорът, който е продуцент и сценарист на филма, дойде в България в края на септември миналата година и остана повече от месец, но сега е недоволен от някои кадри и ще ги заснеме повторно. Той ще отседне в един от най-големите столични хотели и ще работи само във филмовия център в “Бояна”. Очаква се да остане дълго у нас за новите снимки.

На 23 май Сталоун пристигна в Кан за международния филмов фестивал, който продължава до днес и вероятно веднага след това ще хване самолет до София. “Рамбо V” ще тръгне по кината в САЩ на 20 септемwри тази година. В новия филм Силвестър Сталоун влиза за последно в ролята на ветерана от Виетнамската война Рамбо.

Героят му води спокоен пенсионерски живот в ранчо в Аризона, но се сблъсква с мексиканската мафия, след като внучката на негова добра приятелка е отвлечена.

Очакваше се тази пролет София да се напълни с холивудски звезди за снимките на “Непобедимите IV”, но все още няма обявена дата за начало на работата по филма. “До колкото разбрах, никакви “Непобедими” няма да се снимат в България. Даже май въобще няма да правят филма”, казва ловецът на автографи Тодор Петров, който следи всяка известна личност.

Салма Хайек, Райън Рейнолдс и Самюел Джаксън са сред холивудските знаменитости, които със сигурност ще пристигнат в България тази година.

В момента те снимат “Хитмен: Жената на бодигарда” в Хърватия и ще продължат работа по филма в София. Лентата е продължение на “Хитмен: Бодигард”, който Рейнолдс и Джаксън заснеха у нас през 2016 г.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
5 храни, които повдигат настроението, според науката
Искате да превърнете жабата в принц? Или страдате ли от комплекса за спасител във връзката?
Всичко за алкалната вода и нейните ефекти
9 странни дейности, които ще засилят вашето сексуално желание
Биофилия – има ли почва у нас?

Напишете дума/думи за търсене