Изборите свършиха, баловете - не

Павела Апостолова (вдясно) празнува със своя приятелка

Павела Апостолова от “Дяволското гърло”

и гимнастичката Боряна Калейн също абитуриентки

Красиви и елегантни 19-годишни момичета и момчета броят до 12 и сред цветя и балони уверено влизат в света на големите. Сезонът на абитуриентските балове е в разгара си, нищо, че част от него съвпадна с евроизборите.

Сред красивите като принцеси абитуриентки беше и Павела Апостолова, известна с ролята си на Диана, дъщеря на Теодора Духовникова в сериала “Дяволското гърло”. Тя отпразнува бала си на 25 май заедно със съучениците си от 157-а гимназия с изучаване на чужд език “Сесар Вайехо”. Апостолова все още се колебае дали да кандидатства в НАТФИЗ, или журналистика в СУ.

Децата на двама наши колеги също отпразнуваха края на училището. Павел Велев, син на първия зам. главен редактор Юри Велен, завърши Първа английска гимназия. За бала си облече бял костюм, за да е в тон с белия форд мустанг, в който се качи - негова детска мечта.

Павел Велев е син на нашия колега Юри Велев. Павел завърши Първа английска гимназия.
Павел Велев е син на нашия колега Юри Велев. Павел завърши Първа английска гимназия.

Силяна - дъщерята на кореспондентката ни в Бургас Тони Щилиянова, завърши с френски гимназията за романски езици “Г.С.Раковски” в Бургас. За абитуриентския бал тя заложи на стилна черна рокля на дизайнера Стоян Радичев в съчетание с червени клъч и обувки.

Стиляна Щилянова е със стилна черна рокла на бала си.
Стиляна Щилянова е със стилна черна рокла на бала си.

В красива червена рокля вместо по трико се появи в залата за художествена гимнастика грацията Боряна Калейн. Точно преди бала си талантливата гимнастичка получи първата си оценка над 22 - от европейското първенство в Баку. Мечтата ѝ след бала е свързана с най-големия форум - олимпийските игри в Токио догодина. 

Гимнастичката Боряна Калейн с роклята за бала в любимата си зала.
Гимнастичката Боряна Калейн с роклята за бала в любимата си зала.

Мадлен Радуканова от националния ансамбъл по художествена гимнастика пък не успя да отиде на бала си, тъй като бе на състезание в Германия.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“
Селин Дион проговори за болестта си след завръщането си в шоубизнеса

Напишете дума/думи за търсене