Ед Шийран покани "Уестлайф" да пеят на сватбеното му парти

Ед Шийран СНИМКА: Ройтерс

Британският певец и автор на песни Ед Шийран е шокирал феновете си, избирайки ирландската група "Уестлайф" да пее на предстоящото му сватбено парти, пише в. "Дейли стар". По-рано през годината се появиха публикации, според които Шийран се е оженил тайно за своята избраница Чери Сийборн. Сватбата се е състояла преди Коледа в имението на певеца в Съфолк, Източна Англия, в присъствието на ограничен кръг гости. Съобщено беше също, че младоженците ще отбележат събитието с голямо парти през лятото.

Сега става ясно, че специални гости на празненството ще бъдат поп звездите от "Уестлайф". Желанието на Ед Шийран е групата да изпълни хитовото си парче "Flying Without Wings" за първия сватбен танц на двойката, предава БТА.

"Уестлайф" може и да изглеждат необичаен избор за изпълнители на партито, но групата е изиграла важна роля за музикалната кариера на Ед. Именно тези момчета са причината той да посегне към китарата и да направи първите си стъпки като музикант. Това ги прави особено специални за него", казва неназован източник от обкръжението на Шийран.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене