Пеев чака трето дете

Цветелина едва наскоро разкри, че е бременна

Пеев, който е съотборник с Бойко Борисов при ветераните на "Витоша", и Цветелина Иванова ще станат родители през лятото. Това ще е първото им общо дете. Доскоро двойката упорито криеше щастливото събитие, като за него знаеха само най-близките им приятели.

Двамата са заедно от около година. Връзката им бе разкрита миналата есен. Направи го сексапилната Цвети в профила си в инстаграм, качвайки техни снимки. В началото тя криеше лицето на любимия, но по-наблюдателните бързо разконспирираха бившия халф.

Новата жена до Пеев работи в Министерския съвет. Може да се похвали с външен вид на моделка. Видимо разполага с висок стандарт на живот още преди да срещне легендата на руския "Амкар". Откакто са заедно, двамата често си спретват ваканции на екзотични места. Някои от познатите им предполагат, че бебето е заченато на една от ваканциите им - в Тайланд преди Коледа.

Пеев и Цвети са заедно от около година
Пеев и Цвети са заедно от около година

Цветелина влезе в живота на Пеев скоро след развода със съпругата му Боряна.Двамата бяха заедно повече близо 20 години. Запознават се, когато чаровната софиянка е на 16, а футболистът на 20 години. По това време момичето работи в кафе в близост до стадиона на "Локомотив" (Сф), където халфът играе. През 2002 година вдигат сватба, а кумове са им Стилиян Петров и съпругата му Паулина. Имат две дъщери - Ванеса и Адриана.

Пеев постоянно се хвали с наследничките си, публикувайки снимки на профила си в инстаграм. Прави впечатление, че двете момичета се разбират отлично с новата любима на баща си. Голямата - Ванеса, дори бе с двойката по време на ваканцията в Тайланд.

Цветелина обича екзотичните почивки
Цветелина обича екзотичните почивки

Новата жена на Пеев получи одобрението и на приятелите на бившия футболист.

Двамата често са в компанията на Георги Иванов-Гонзо и съпругата му Мариета, Захари и Ирина Сиракови, както и Теодор Салпаров и Ралица Паскалева. Те не са никак учудени от скоростното развитие на връзката им.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите
10 знака от Вселената, че най-накрая сте влюбени в сродната си душа
Селфи дисморфия – модерната болест на социалните мрежи
Защо е полезно да плачем?

Напишете дума/думи за търсене