Рамос вдигна сватбата на годината

Серхио и Пилар се ожениха след дългогодишна връзка

Капитанът на "Реал" (Мадрид) Серхио Рамос и любимата му Пилар Рубио вдигнаха сватбата на годината във футболния свят. Двамата си казаха "да" на приказна церемония в Севиля с над 500 гости. На бляскавото събитие дойдоха Дейвид Бекъм и съпругата му Виктория, съотборниците на защитника Лука Модрич, Кейлор Навас, Лукас Васкес, а от големия съперник "Барселона" празника уважиха Жорди Алба и Серхио Бускетс.

Младоженците предизвикаха фурор в Севиля
Младоженците предизвикаха фурор в Севиля
Младоженците бяха помолили гостите да не използват мобилните си телефони на празненството след официалната церемония в катедралата в Севиля. Рубио изненада всички с избора си на букет - той беше в необичайния черен цвят. За купона на звездите се погрижиха легендите от AC/DC, които забиха няколко от своите хитове. Пилар е известна като голяма рок фенка и за нея това е сбъдната мечта. 
Семейство Бекъм пристига на тържеството
Семейство Бекъм пристига на тържеството

"Ходил съм на много сватби, но нито една не е била като моята - каза щастливият Рамос. - Любовта е тази, която движи света, а ние имаме невероятно семейство. Сега ни остава да се насладим, да сме щастливи и влюбени." 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене