Певица заряза вратар

Проведи сама оповести края

Вратарят на "Аталанта" Пиерлуиджи Голини бе зарязан от сексапилната си половинка. Джулия Проведи сама обяви края на връзката им.

"Предпочитам да го кажа аз - написа тя в инстаграм. - Двамата с Пиерлуиджи скъсахме днес. Причините са лични. Със сигурност всеки вестник и сайт ще ви съобщават защо, но истината знаем само аз и Пиерлуиджи. Моля учтиво да бъде уважено моето мълчание по този въпрос от тук нататък. Не смятам да давам в безполезни интервюта."

Джулия е изключително популярна в Италия. Заедно с нейната близначка Силвия са познати като дуо "Донатела" в музикалните и телевизионните среди в Италия.

Със сестра й Силвия са дуо "Донатела"
Със сестра й Силвия са дуо "Донатела"

Връзката на Проведи и Голини продължи малко повече от година. Певицата бе голямата опора на вратаря, който трудно намираше титулярно място в "Аталанта". Едва този сезон стражът изигра 20 мача на вратата на "бергамаските", които бяха хитът на Серия "А". А красивата му половинка го подкрепяше горещо от трибуните заедно със сестра си. Сега феновете на тима се притесняват Голини да не изпадне в депресия и отново да изпадне от състава.

Джулия и Пиерлуиджи доскоро бяха луди един по друг
Джулия и Пиерлуиджи доскоро бяха луди един по друг

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене