Защитникът на "Реал" Серхио Рамос вдигна пищна сватба в Севиля (Видео, снимки)

Пилар Рубио и Серхио Рамос си казаха "Да" на 15 юни в Севиля СНИМКИ: Ройтерс

След почти седемгодишна връзка и 11 месеца след предложението за брак, тв водещата Пилар Рубио каза "Да" на защитника на "Реал" (Мадрид) Серхио Рамос. На 15 юни двамата се врекоха във вечна любов пред около 400 гости. Те избраха за целта катедралата в Севиля, обявена от ЮНЕСКО за световно културно наследство през 1987 г. Купонът след официалната церемония се вихри в имението на футболиста "La Alegria".

Булката беше избрала за най-важния ден в живота си рокля с изрязано деколте и безброй пайети, и воал, който не покрива главата, а е закрепен в долната част на косата й, сплетена на плитки. Роклята е дело на ливански дизайнер и струва около 30 000 евро. В ярък контраст с бялото беше букетът на Пилар от черни кали. Серхио пък избра класически черен костюм, доста по-евтин от одеждите на булката, пише "Ел Мундо".

Сред важните гости се откроиха Виктория и Дейвид Бекъм, които отново привлякоха вниманието със стилни тоалети. Бившата спайска наруши традицията гостите да не се появяват в бяло и пристигна облечена в бяла рокля от нейната собствена модна линия, с цикламени обувки и тъмни очила.

 Голямата изненада на сватбата беше появата на шведската рок група Europe, които изпяха своя най-голям хит The Final Countdown, а младоженците полетяха на крилете на дракон. Нещо, което със сигурност ги е ударило по джоба, защото наемането на група от този ранг може да струва между 60 и 75 000 евро. 

За да направят една незабравима за всички сватба, двамата решиха да я превърнат в истински увеселителен парк - с виенско колело и автомобилна писта. Имало е даже декори на сгради от Холивуд.

Пищното тържество е продължило до 9:30 сутринта.

Бащата на Пилар я води към църквата
Бащата на Пилар я води към църквата
Серхио Рамос, придружаван от майка си
Серхио Рамос, придружаван от майка си
Виктория и Дейвид Бекъм бяха сред звездните гости на тържеството
Виктория и Дейвид Бекъм бяха сред звездните гости на тържеството
Младоженците след сватбеното тържество позират за журналистите
Младоженците след сватбеното тържество позират за журналистите

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Искате да превърнете жабата в принц? Или страдате ли от комплекса за спасител във връзката?
Всичко за алкалната вода и нейните ефекти
9 странни дейности, които ще засилят вашето сексуално желание
Биофилия – има ли почва у нас?
Акнето – митове и легенди. Споделено от дерматолог

Напишете дума/думи за търсене