Милко отгледа нов мустак

Първи кадър на новия мустак

Заработва в шоуто на Рачков 

По-тънък и коцкарски е от стария

Началото на нова чалга ера!

Милко Калайджиев пусна новия мустак! И "България Днес" разполага с кадър на най-чаканото окосмение в родината.

Емблемата на Свиленград и чалга легенда е отгледал нов мустак, който расте от края на телевизионното шоу "Като две капки вода". Малко повече от месец по-късно окосмението е добре оформено, но прави впечатление, че е много по-тънко и трудно забележимо.

С Рачков работят заедно
С Рачков работят заедно

"Реших, че мустакът вече ще бъде малък. Купих си и специална машинка, която да държи до номер 5. Ще имам коцкарски мустак", заяви през смях Калайджиев, който трудно се понасяше с гладко обръснато лице. Разказваше, че съпругата и синовете му не могат да го приемат, а самият той избягвал дори да се поглежда в огледалото.

Сега всичко е различно. Първата задача на Милко сутрин е да види накъде расте мустакът и дали има нужда от подкастряне. Едва след това идвали другите сутрешни занимания на изпълнителя, открил най-популярните имена в родната чалга индустрия. Доволна от новата му визия е и жена му Маргарита. Тя му се обясни в любов на Деня на бащата в неделя и гордо позира до мъжа си, който изглежда видимо подмладен. Така иска и да е Калайджиев, който, въпреки че е подкарал 68-ата си година, е като младо жребче на сцената - скача, прави шпагати, танцува бурно и обикаля масите на феновете си. Затова и не иска възрастта му да е публично достояние, защото не се чувства на годините, които са изписани в личната му карта.

Освен с нова визия Милко може да се похвали и с нова работа. Калайджиев взе участие в "Забраненото шоу на Рачков", което се проведе преди дни в Античния театър в Пловдив. Двамата с актьора се сближават покрай изявите си в "Капките" и Димитър Рачков го кани като специален гост. Въпреки че понася бъзици в шоуто, Милко се съгласява да участва и вдига на крака публиката в Града под тепетата. За участието си изпълнителят вероятно е получил щедър хонорар, тъй като Рачков се грижи за специалните си гости.

Старото окосмение остава в миналото
Старото окосмение остава в миналото

След "Капките" Милко е затрупан с предложения за участия, като най-често поканите идват от заведения край морето. И затова често му се налага да пътува. "Да уточня, аз не съм притеснителен човек. Баба почина на 103 години и ми казваше така: "Улум (чедото ми), недей се ядосва, оти от ядовете идва всичко. Всички болести идват от ядовете. И аз не се ядосвам, усмивката е голяма работа. Може би тези бръчки са от много смях", завършва философски Калайджиев.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене