Половинките на рицарите на Жартиерата приковаха вниманието в Уиндзор (Снимки)

Графинята на Есекс Софи, кралица Летиция от Испания, Камила, херцогиня на Корнуол, холандската кралица Максима и херцогинята на Кембридж Катрин СНИМКИ: РОЙТЕРС

И тази година рицарите на Жартиерата се събраха на празнична служба в параклиса на ордена ”Свети Георги“ в замъка Уиндзор. Освен почти цялото кралско семейство присъстваха и испанската кралица Летисия със съпруга си крал Фелипе. Сред гостите бяха и холандската кралица Максима, пише Канал 3.

Въпреки че денят бе посветен на съпрузите им, кралските особи се погрижиха погледите да бъдат приковани в тях. Това е втората среща на Катрин с кралицата на Испания Летисия, както и с кралицата на Холандия Максима. Почти през цялото време кралските дами се наслаждаваха на компанията си и си побъбриха по женски. Изящество, класа, стил - всички те бяха подбрали изключително впечатляващи тоалети.

Херцогинята на Кембридж Катрин поведе ослепителната модна надпревара сред кралските особи.Тя бе изключително елегантна в бяла рокля тип "манто" на дизайнерката Catherin Walker. Тя се присъедини към испанската кралица Летисия и холандската кралица Максима, херцогинята на Корнуол и графинята на Уесекс на церемония в замъкна Уиндзор.

Летисия бе облечена в забележителна рокля на испанския бранд Cherubina, а Максима носеше рокля в пепел от рози с бели ревери Claes Iversen. Кралиците пристигнаха във Великобритания, за да са до съпрузите си - крал Фелипе VI и крал Вилем-Александър, които получиха рицарско звание от Ордена на жартиерата.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене