Алекс Сърчаджиева като амазонка в “Игри на волята”, минала екстремни изпитания преди старта на предаването

Александра Сърчаджиева снимала екстремните сцени в различни кътчета на България.

Преобразена като амазонка, актрисата и тв водеща Алекс Сърчаджиева язди кон, гмурка се в морето, катери планини, търси съкровища и всичко това в рамките само на 72 часа. Част от приключенията ѝ зрителите ще могат да видят съвсем скоро в рекламата на първия сезон на риалити формата “Игри на волята”, на което Сърчаджиева ще бъде водеща.

“Като такава аз бях първата, която преживях сериозно предизвикателство в това уникално състезание! През следващите месеци и участниците в “Игри на волята: България” ще усетят този адреналин. За пореден път се убедих колко красива е България. Снимките за промоклипа ме отведоха до прекрасни места из цялата страна”, разказа тя. Част от сцените обаче били много екстремни и се наложило използването на дубльор, за да се гарантира сигурността на Сърчаджиева.

“Игри на волята” ще тръгне в ефира на Нова телевизия наесен, но снимките му започват след броени дни на Българското Черноморие. В него група смели българи без страх ще влязат в битки за надмощие и територия, като се изправят пред различни изпитания за духа, ума и тялото.

Победителят ще грабне наградата от 200 000 лева. 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене