Модните трендове на 2019 г., които бързо станаха демоде

Кайли Дженър често задава модните трендове за годината Снимки: Инстаграм

От рокли на точки до такива, наподобяващи мъжки костюм - 2019 година обещаваше много и различни модни трендове, пише "Инсайдър". Някои от тях обаче се оказаха с "кратък срок на годност" и още в средата на годината се превърнаха в демоде.

В началото на годината например, като че ли всеки имаше малки слънчеви очила. Кайли Дженър и Слик Уудс въведоха тази мода, която изглежда, че днес вече е залязла.

Странни обувки, шантави аксесоари, ето и кои други са модните трендове на 2019 година, които не успяха да се задържат до края й

Животинските принтове

В началото на 2019 година изглеждаше, че всички ще носят животински принтове. Кайли и Кендал Дженър, Дуа Липа и дори Меган Маркъл заложиха на този моден тренд през зимата. Но зимата си отиде, а с нея и този моден тренд. Някои марки продължават да пускат обувки с животински щампи, но се забелязва спад в цената и в търсенето им. Единствено леопардовите шарки успяват да са все така любими и все още са изключително популярни. Те могат често да се видят в тоалетите на звездите.

Дуа Липа с рокля с животниски мотиви
Дуа Липа с рокля с животниски мотиви

Меган Маркъл семпло "вкара" животинския принт във визията си чрез обувките
Меган Маркъл семпло "вкара" животинския принт във визията си чрез обувките

Едноцветен вид в неутрални тонове

Някои звезди опитаха да въведат едноцветния вид в неутрални тонове, но този тренд бе популярен за твърде кратко. Тази визия е лесна за постигане, но не е така завладяваща, за да бъде устойчива модна тенденция. През лятото този тренд ще отстъпи място на неоновите цветове и по-дръзкия вид.

Бела Хадид често залага на визия в един нюанс и неутрални тонове
Бела Хадид често залага на визия в един нюанс и неутрални тонове

Нагръдникът - краткотрайна прищявка

Около "Оскар"-ите, "Златният глобус" и смелите облекла от червения килим, един тренд опита да се прокрадне в мъжката мода, но и той не живя дълго. След като Тимъти Шаламе се появи с нагръдник на наградите "Златен глобус", още няколко звезди последваха примера му. Но след края на филмовите награди през Февруари, настъпи и краят и на тази мода.

Тимъти Шаламе се появи с нагръдник на наградите "Златен глобус", придружен от майка си
Тимъти Шаламе се появи с нагръдник на наградите "Златен глобус", придружен от майка си

Изключително малките дамски чантички

Най-неразбраният моден тренд за годината ще останат изключително малките дамски чантички. През февруари по време на седмицата на модата в Париж модели се появиха с микрочанти, които бяха толкова малки, че се налагаше да ги носят с два пръста. През май Лейди Гага "опита" от този тренд. Този вид определено "хваща окото", когато става въпрос за модели или звезди, но на практика е изключително непрактичен и не е за всеки.

През февруари по време на седмицата на модата в Париж модели се появиха с микрочанти
През февруари по време на седмицата на модата в Париж модели се появиха с микрочанти

Малките слънчеви очила

В началото на годината изглеждаше, че всеки се е сдобил с малки слънчеви очила, но през лятото, когато слънчевите очила са част от всяко облекло и визия, изглежда, че този тип вече не е на мода.

Според "Космополитън" тази мода е вдъхновена от 90-те, въпреки, че подобни очила са били популярни и през 60-те години на века.

През топлите летни месеци превес взимат очилата с по-големи рамки, на които вече заложиха певицата Риана и Ким Кардашиян 

Кайли Дженър с малки слънчеви очила
Кайли Дженър с малки слънчеви очила

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Какъв е бил сексът преди 200 години?
3 типа жени, които мъжете никога не изоставят
Рапърът Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете (Видео)
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му

Напишете дума/думи за търсене