Бързи коли, екшън сцени и труп в трейлъра на “Диви и щастливи” (Видео)

Луиза Григорова и Яна Маринова са в главните роли.

Труп в кола, оръжие, 30 000 лева и никакво обяснение. Това показва официалният трейлър на “Диви и щастливи” още в първите си 10 секунди. Останалите 2 минути от видеото са изпълнени с перуки, бързи коли, полицейски сирени, един видимо объркан отвлечен човек и две жени, които отказват да се предадат.

Режисьорът на предстоящия филм - Мартин Макариев, за кратко време представя разнообразие от декори, цветове и каскади. Действието се пренася през най-красивите места в София, Варна, Велико Търново и Русе, а главните героини, изиграни от Яна Маринова и Луиза Григорова-Макариев непрекъснато сменят перуки и дрехи, за да останат неразпознаваеми за полицията, която ги преследва, но най-вече да се скрият от най-добрия инспектор в страната – Донев (Александър Сано).

На екрана още ще се появят Асен Блатечки, Калин Врачански, Дария Симеонова, Явор Бахаров и много други. Продуценти са самата Яна Маринова и Александър Сано. Голяма част от диалога е на английски език, тъй като двамата сключиха сделка за международно разпространение още преди да бъдат завършени снимките. Филмът е изпълнил всички изисквания на дистрибутора за екшън – в него има каскади с автомобили, мотори, бъгита, също така сцени с хеликоптер и самолет. Бюджетът му надхвърля 2.5 млн. лева, което го превръща в една от най-скъпите български продукции за всички времена.

Историята е ориентирана към смелата и борбена жена, която има нужда от повече самочувствие, за да постигне мечтите си и да намери щастието, казват от екипа.

“Диви и щастливи” ще излезе на големия екран на 29 ноември. 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене