Кристиано вдига скандал

Роналдо се изневря

Футболният сезон още не е започнал, но първият голям скандал е налице. Звездата на "Ювентус" Кристиано Роналдо се опълчи на треньора Маурицио Сари.
Торинският колос загуби драматично с 2:3 от "Тотнъм" след гол от центъра в 92-рата минута на Хари Кейн.

Освен знаменитото попадение приятелският мач имаше и друг акцент. Три минути след гола на Кристиано за 2:1 португалецът беше сменен. При излизането си от игрището италианският специалист каза нещо на CR7 и последва леден поглед от суперзвездата.

На пресконференцията след срещата Сари отправи суперлативи към португалеца и публично го освободи от отбранителни функции. Което е доста иронично.
"Кристиано, разбира се, е най-добрият от нашия отбор. Затова трябва да се организираме много добре. Останалите десет играчи трябва да участват във фаза "защита", но Кристиано може да ходи навсякъде по терена. Той е най-добрият играч и затова смятам, че за него е много важно да има свобода на терена", заяви наставникът на "бяло-черните".

"Това бе труден мач срещу сериозен отбор. Те бяха по-бързи и по-експлозивни, но причината за това е, че те са по-напред с подготовката и по-близо до началото на сезона. Ние трябва да се научим да се защитаваме изнесени по-напред, а не толкова назад", коментира още Сари.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене