Йоанна Драгнева роди първа дъщеричка, Калин Сърменов има трета (Обзор)

Йорданка Фандъкова посети Йоанна Драгнева в болница “Шейново”.

“С всяко следващо момиче вероятността за момче става все по-голяма!”, написа в официалната си страница във фейсбук Калин Сърменов под новината, че е станал татко на трета дъщеря на 14 август. Актьорът и директор на Сатиричния театър получи най-прекрасния дар от съпругата си Боряна. С нея има и друга дъщеря - Димана, а от предишна връзка, пак момиче - Дария. Засега не е ясно как ще се казва най-новото попълнение във фамилията на Сърменов.

За първи път, също на 14 август, майка стана певицата, водеща и общинска съветничка Йоанна Драгнева. Тя също избра фейсбук, за да съобщи щастливата вест: “Днес наистина е вълшебен ден, защото се роди най-чаканото, най-желаното и най-мечтаното бебе! АннМари, най-голямата ни и съвършена любов, добре дошла! Ти ни направи истинско семейство! Обичаме те: мама и тати.” Баща на бебето е любимият на Драгнева - водещият Мирослав Димитров.

По време на проверка в болница “Шейново” кметът на София Йорданка Фандъкова посети Йоанна и малката АннМари. Тя дари общинската съветничка с икона на Дева Мария и пожела да бъдат здрави и много щастливи. Фандъкова изпрати поздрави на младата майка от целия си екип.

Калин Сърменов заедно с майката на третата си дъщеря - Боряна.  СНИМКА: АРХИВ
Калин Сърменов заедно с майката на третата си дъщеря - Боряна. СНИМКА: АРХИВ
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене