Кметът на Монтана пя с Цветелина "Елено моме"

Дуетът Цветелина - Златко Живков обра овациите на публиката.  СНИМКА: АВТОРЪТ

Кметът на Монтана Златко Живков пя в дует с Цветелина на международния фолклорен събор “Ехо от Стовци” в събота. Над 1500 присъстващи аплодираха “Елено моме”, “Син си имам” и “Ранена душа”, които двамата изпълниха в съпровод на популярния в Северозапада оркестър “Видин” с ръководител Вени Петков.

Градоначалникът на Монтана пя с много чувство и до такава степен се вживя в ролята си, че изяде с една трета хонорара на певицата, шегуват се местните. Освен в дует с нея той поднесе на публиката още 4-5 трогателни песни, които повдигнаха градуса на настроението.

Кметът с пет мандата е известен с богатия си репертоар и винаги разчувства хората - все едно дали пее “Да те жадувам”, или “Лудо- младо.” Заедно със заместника си Диман Георгиев и талантите от вокална група “Детски смях” той изпълнява химна на Монтана. често се конкурира с гостуващите певци на градски тържества. Припявал е и с Николина Чакърдъкова и землячката си Нели Рангелова.

Над 500 танцьори и певци се представиха под връх Стовци. Фестът бе организиран от кмета на Смоляновци Пламен Лилчов.

В неделя имаше балкански ритми от Саки бенд - Сърбия, и от изгряващата звезда Сава Чиплич.

В програмата бяха включени 26 певчески, танцови и инструментални групи за автентичен и обработен фолклор. Изпълнителите пристигнаха от различни области на страната - Варна, Видин, Враца, Добрич, Монтана, Плевен, Пловдив.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене