"Кралят на Youtube" Пюдипай се ожени за приятелката си точно 8 години след първата им среща

Снимки: Инстаграм

Шведският влогър Пюдипай се ожени за дългогодишната си приятелка Марция Бизонин на красива церемония в Лондон. Двамата са заедно от 8 години.

Противоречивият Пюдипай, чието истинско име е Феликс Шелберг, но е известен и като "Кралят на Youtube" и италианската звезда в социалните медии Марция се врекоха във вярност в Кралската ботаническа градина Кю.

Двойката има 107 милиона абонати в Youtube, 24 милиона последователи в инстаграм и 22 милиона последователи в туитър. 29-годишният швед и 26-годишната италианка живеят в английския град Брайтън.

„Ние сме женени! Аз съм най-щастливият, който може да бъда. Чувствам се късметлия, щом мога да споделя живота си с тази невероятна жена", написа влогърът в профилите си в инстаграм и туитър.

Марция също публикува красива галерия от снимки на своите страници в социалните медии. Тя каза на своите 6,2 милиона последователи в инстаграм, че този ден е изключително специален.

„Вчера, 19 август - точно 8 години, след като се срещнахме за първи път, отпразнувахме сватбата си със семействата си и най-близките си приятели. Това беше най-красивият ден, който ще остане в мен завинаги. Благодаря на всички хора, които отделиха време да присъстват на събитието и ни помогнаха да отпразнуваме брака си", пише италианката.

"Чувствам се най-щастливият човек, изпълнена съм с любов. Невероятно е чувството, че ще мога да наричам Феликс мой съпруг до края на живота ни", допълва още тя.

Към момента активите на Пюдипай се оценяват на 30 милиона долара, а на Марция - около 2 милиона долара.

Шведът е известен с инфантилните си писъци на фона на видеоигри до абсурдни размисли върху новини и интересни теми от социалните мрежи. Коментарите му го направиха звездата с най-много абонати в Youtube.

Роден е в Гьотеборг, на 24 октомври, 1989 г. След като започва да учи в Техническия университет "Чалмърс", през 2010 година регистрира акаунта си в Youtube. По-късно спира да посещава учебното заведение и се съсредоточава върху съдържанието, което произвежда.

До юли 2012 г. той вече е натрупал над милион абонати, а популярността му бързо нараства.

В края на 2013 г. вече е потребителят с най-много абонати. В своя канал той публикува все повече комедийно съдържание.

През 2017 г. обаче е обвинен, че прави антисемитски и расистки коментари, което доведе до загуба на партньорството му с Maker Studios, което е управлявано от "Уолт Дисни".

В интернет той събира и пари за редица благотворителни кампании.

Въпреки противоречивия си образ Пюдипай остава в историята на Youtube като влогърът със 79 590 900 абонати в своя канал. Това са повече хора, отколкото са гражданите на Великобритания.

И двамата родители на влогъра - Йоана и Улф, са успешни изпълнителни директори на компании в Швеция. Корпоративният свят е очаквал и Пюдипай, но той избира и друг път.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене