Мамалев, Тончо и Камен в концерт спомен за "Клуб НЛО"

Камен Воденичаров, Георги Мамалев и Тончо Токмакчиев пеят на концерт за 70-ата годишнина на Стефан Димитров в НДК.  СНИМКА: ПЛАМЕН КОДРОВ

Артистите се събират в зала 1, за да представят най-известните песни и скечове от култовото шоу

Георги Мамалев, Тончо Токмакчиев, Камен Воденичаров и Антон Радичев се събират в концерт, за да припомнят на публиката песните на “Клуб НЛО”. Спектакълът ще е на 20 декември в зала 1 на НДК, а името му е “Спомен НЛО”. Поканени са още Павел Поппандов и Мария Сапунджиева, които все още не са потвърдили участието си. Освен популярните песни от миналото любимите артисти ще представят някои от най-паметните си скечове. Те ще бъдат осъвременени, а на концерта ще бъдат показани архиви от историята на “Клуб НЛО” и ще бъде отдадена почит на покойните членове Велко Кънев и Чочо Попйорданов.

Идеята за “Спомен НЛО” е на режисьора Лъчезар Аврамов, който стана известен с филма си “Снимка с Юки”. Той ще режисира спектакъла, а по сценария работи Димитър Стоянович. “За 70-годишния юбилей на Стефан Димитров Тончо Токмакчиев, Камен Воденичаров и Георги Мамалев направиха едно ново парче. След него си говорихме със Стефан, че е грехота песните от НЛО да стоят и да не се пеят”, разказва Лъчезар Аврамов. “Оказа се, че има голям интерес към музиката на НЛО”, добавя Стефан Димитров.

На концерта ще има няколко изненади. Едната е две нови момичета, които ще пеят, а другата - две нови песни. По новия аранжимент се е заел Евгени Димитров-Маестрото, а някои от членовете на “Ку-ку бенд” ще свирят на сцената в зала 1 на НДК. “Много се радвам, че се прави този концерт. “НЛО има над 60 издадени песни от Стефан Димитров, а с неиздадените вероятно надхвърлят 100”, казва Георги Мамалев.

Идеята на организаторите е да направят повече от един концерт във всички големи градове на България. Първият концерт няма да се заснеме, но се обмисля някои от следващите да бъдат излъчени по телевизията.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене