ПСЖ реже и "Реал" за Неймар

Неймар категорично иска да се махне от ПСЖ

"Белия балет" предложил 100 милиона евро плюс трима играчи

ПСЖ е отхвърлил солидна оферта за Неймар и от страна на "Реал" (Мадрид). До информацията е достигнал френският вестник "Екип".
Мадридчани били готови да платят 100 млн. евро за бразилеца, а като бонус щели да дадат и цели трима от своите играчи на парижани. Към "Парк де Пренс" можело да поемат Гарет Бейл, Хамес Родригес и Кейлор Навас. На всички от тях се търси нов отбор през това лято.
От ръководството на ПСЖ били категорични, че искат чисти 200 милиона евра за своята суперзвезда. Изданието допълва, че клубът е отказал също на "Барселона" и "Ювентус". Все пак каталунците са най-близо да се стигне до някакъв консенсус, защото такова е и желанието на самия Неймар.
В същото време дисциплинарната комисия към Френската футболна федераия наложи глоба на "Пари Сен Жермен" заради обиди по адрес на Неймар. Причина е поведението на феновете по време на мача с "Ним" на 11 август, с който беше открит сезона в Лига 1. Тогава привържениците издигнаха обидни плакати към звездата на тима и го призоваха да напусне. От федерацията определиха като недопустими тези действия. Санкцията на клуба е в размер на 2000 евро.
Неймар открито обяви желанието си да се махне от Париж. Именно затова той се превърна в трън в очите на феновете. Срокът за негов трансфер е до 2 септември, когато затваря прозорецът във всички водещи първенства. 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Рапърът Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете (Видео)
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър

Напишете дума/думи за търсене