Кметът на Стара Загора кани съгражданите си на рождения си ден, за да помогне на 32-годишната Камелия

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров кани всички свои съграждани на рождения си ден.  СНИМКА: АРХИВ

“Ще бъда по-щастлив на рождения си ден, ако вместо подаръци и цветя съберем добрина. Разчитам на вашата съпричастност.” Това е написал в поканата си до старозагорци кметът на града Живко Тодоров, с която кани съгражданите си на 38-ия си рожден ден. Тържеството е в деня на личния му празник 21 септември, събота, от 19 часа на Лапидариума и Античната улица в Регионалния исторически музей в Стара Загора.

Поканата е публична, тъй като Живко Тодоров се надява чрез нея да помогне на 32-годишната Камелия Добрева от Стара Загора, която страда от остра Т-лимфобластна левкемия. Младата жена се нуждае от трансплантация на стволови клетки в Германия. Необходимата сума за лечението ѝ е 300 хил. евро - средства, които са крайно непосилни за семейството ѝ.

Тодоров се присъедини към благородната кауза за спасението на Камелия преди няколко месеца, но сега предлага още един нетрадиционен начин да се съберат пари в помощ на болната жена. Затова и той пише в поканата си: “Удоволствие е за мен да Ви поканя на рождения си ден, да споделим, макар и скромно, личния ми празник. Този път се надявам да сме повече хора, защото искам да подкрепим каузата за спасението на Камелия Добрева.” Желаещите могат да помогнат и като внесат пари по сметки, открити в ДСК.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене