"Лудогорец" с Моци и Марселиньо срещу ЦСКА

Марселиньо игра силно срещу "Марибор" в Словения

"Лудогорец" започва битката в Лига Европа със старите кучета Козмин Моци и Марселиньо.

Това разкри за "България Днес" източник от клуба, запознат с намеренията на временния наставник Станислав Генчев. Което означава, че революцията, която се опита да направи в състава предишния треньор на шампионите Стойчо Стоев, окончателно е отменена.

Стоев пое път към обновяване и освежаване на състава, в който ветераните да играят по-малко мачове, но да имат ключова роля в адаптацията на новите играчи. С неговото уволнение процесът е стопиран. Ролята на Генчев е да осигури приемственост със следващия наставник и поне да задържи сегашното ниво в представянето на състава. Младият специалист е оптимист за шансовете на своя отбор.

Станислав Генчев
Станислав Генчев

"Ние сме тимът с повече опит, докато ЦСКА (Москва) е с по-млад състав - коментира Генчев. - В тези турнири опитът играе голяма роля. Трябва да се възползваме от това наше предимство.

Козмин Моци
Козмин Моци
Информацията, че четирима защитници на ЦСКА (Москва) няма да играят срещу нас, не е съвсем точна. Двама са основните играчи, които пропускат. Но това едва ли ще се отрази на техния отбор и няма да направи мача по-лесен за нас. Нужно е да сме спокойни и уверени по време на самия двубой. Надявам се нашите ветерани да поведат останалите с мотивация и накрая ние да сме победители."

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Какъв е бил сексът преди 200 години?
3 типа жени, които мъжете никога не изоставят
Рапърът Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете (Видео)
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му

Напишете дума/думи за търсене