Джино Бианкалана: Не съм се оженил. Бяхме на чужда сватба в Гърция

Джино Бианкалана Кадър: Нова тв

Една новина обиколи родните медии. Тя гласеше, че риалити любимецът се е оженил на скромна сватба в Гърция. Поводът беше една снимка. 

Джино обаче беше категоричен пред "На Кафе", че сватба не е имало. Да, бил е на сватба, но на негов приятел на остров Тинос. След това той и приятелката му Кристиана отишли на почивка на острова на звездите - Миконос.

А те били облечени в бяло, защото такава била темата на сватбата. Но двамата са категорични - не са искали такава публичност и медиен интерес, какъвто са получили, предава dariknews.bg.

Но предложение за брак все пак ще има. Джино е решен да предложи брак на приятелката си, но все още умува по начина, по който ще го направи.

Риалити звездата иска да е романтично, паметно и незабравимо. А за сватбата вече е решено - ще е на топло, най-вероятно на плаж. Така искала да е Кристиана.

Иначе и двамата с Кристиана са си татуирали непрекъсната линия около безименните си пръсти на едната ръка, за да докажат един на друг, че намеренията им са сериозни.

Самият Джино продължава да се възстановява от тежката катастрофа, която преживя с мотор. Така например буквално преди седмици е претърпял поредните две операции.

Иначе другото ново при Джино е, че отваря заведение. Той заяви, че знае как седят нещата със заведенията в България, но го е направил, за да има с какво да се занимава майка му след смъртта на баща му миналата година.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене