СТРЕЛЕЦ: Обещания

РАБОТА През първите дни на седмицата заради поредицата почивни дни не вземайте важни решения и не поемайте сериозни обещания. Ще осъзнаете нови истини, които ви обогатяват и разкриват пред вас неподозирани възможности. От понеделник новите запознанства са източник на негативни емоции. Внимавайте не само за задълженията си на работното място, а и ако се налага да подписвате финансови документи. Странично влияние може да затрудни в значителна степен осъществяването на вашите планове. Стремете се към поставената цел, но не се доверявайте на информация, поднесена ви от вашите колеги, особено ако е взета от недостоверен източник в интернет.

ЗДРАВЕ Обърнете внимание на здравето си. Възможна е лека депресия. Податливи сте на инфекциозни заболявания, алергични реакции и настинки.

ЛЮБОВ Проблемите в семейството ви все още съществуват. Възвърнете си хармонията. Ще усетите прилив на желание да дадете израз на чувствата си и ще усетите ново сближаване.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Чао на бръчките около очите
Елиф Шафак: Бог е изкусен часовникар. Толкова точен е Неговият ред, че всичко по земята се случва, когато му дойде времето
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?

Напишете дума/думи за търсене