Койна Русева и Димо Алексиев заснеха видеото на новата песен на Миро в Драгалевци

Димо Алексиев и Койна Русева по време на снимките на клипа на новата песен “Ти защо си тук”  СНИМКА: ИГОР МАРКОВСКИ

“Когато влязох да записвам песента, в края се разплаках”, разказа Койна Русва по време на снимките на новата ѝ песен с Миро “Ти защо си тук”. Освен нея главни действащи лица във видеото са Красена Ангелова и Димо Алексиев. Тримата снимаха на 15 септември от обяд до късно вечерта в къщата на композитора Асен Аврамов в Драгалевци. “За разлика от “Нависоко” тази е много кахърна, тъжна. В началото, като я чух, не ме грабна много, но след това ми пратиха запис, в който я пееше Момчил (от Дони и Момчил - бел. авт.)”, разказа Койна Русева и добави, че вече е пускала “Ти защо си тук” на свои колеги и приятели и много са я харесали.

В хола на снимачната къща са подредени скици и макети на сгради, а в интериора преобладава жълтият цвят. В жълто са и обувките на Койна Русева. “В киното жълтото е цветът на предателството”, казва за символиката Игор Марковски. Димо Алексиев е облечен в разпусната риза и е по чехли. Около него са Койна Русева и Красена Ангелова.

Освен тримата актьори в края на видеото се появяват други двама възрастни - Борис Луканов и Меглена Караламбова. Те се превъплъщават в остарелите вече герои на Димо Алексиев и Койна Русева. Новата песен ще излезе на 28 септември в 11,11 часа в ефира на БГ радио.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“
Селин Дион проговори за болестта си след завръщането си в шоубизнеса

Напишете дума/думи за търсене