Бодуров си търси отбор

Бодуров е сред любимците на "червените" фенове

Разжалваният капитан на ЦСКА-София Николай Бодуров е готов да смени отбора, въпреки че договорът му с "червените" е до края на сезона, научи "България Днес" от близки до защитника.
Това най-вероятно ще се случи през зимния трансферен прозорец. Бодуров влезе в открит конфликт с ръководството на ЦСКА-София и нападна остро главния мениджър Стойчо Стоилов. Бранителят е наясно, че няма бъдеще на "Армията", разкрива източникът на "България Днес". Бодуров е наранен и заради факта, че отлъчването му от състава на ЦСКА-София му струваше мястото в националния отбор. За селекцията на Красимир Балъков предстои престижна квалификация с Англия, за която прогоненият от клуба си Бодуров не е повикан.

Краси Балъков остави Бодуров извън състава на България
Краси Балъков остави Бодуров извън състава на България

Бала не крие, че харесва качествата на Николай, но не може да си позволи риска да вземе в състава футболист без игрова практика. След дълго мълчание защитникът каза своята истина за ситуацията на "Българска армия" с изявление, което донесе пореден трус в клуба.
"Стойчо Стоилов иска да отклони вниманието и гнева на хората от себе си, като го насочи към други - пише Бодуров в емоционално излияние в социалните мрежи. - Както го е правил много пъти през годините. Но привържениците вече разбират за какво става въпрос."
Футболистът се изказва иронично за длъжностите, които Стоилов изпълнява в ЦСКА-София.
Обръща се към него като към "главен скаут-спортен директор-изпълнителен директор-старши треньор-доктор или като човек, който разбира от всичко - Стойчо Стоилов."
Официално от ръководството на "червените" не последва никакъв коментар за изявлението на Бодуров. Но по всичко личи, че защитникът няма да се задържи още дълго на "Армията".

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“

Напишете дума/думи за търсене