Ларс Улрих от "Металика": Джеймс Хетфийлд ще се завърне от клиниката по-силен и по-здрав отвсякога

Джеймс Хетфийлд СНИМКА: Ройтерс

Ларс Улрих от "Металика" увери, че колегата му от същата група Джеймс Хетфийлд ще се завърне по-силен и по-здрав отвсякога, след като бандата бе принудена да отложи концерти от турнето си поради постъпването му в клиника за лечение на зависимости, съобщи Контактмюзик.

Изпълнителите на хита "Nothing Else Matters" трябваше да изнесат концерти в Австралия и Нова Зеландия от 19 октомври до ноември, но отложиха шоутата си, за да може фронтменът им да се подложи на лечение, предава БТА.

Барабанистът Ларс Улрих сега поясни, че Хетфийлд прави всичко, което е по силите му, за да се излекува от зависимостта си към алкохола. Улрих и другите двама членове на бандата, басистът Робърт Трухильо и китаристът Кърк Хамет били развълнувани от подкрепата на феновете. Улрих обеща, че бандата ще изнесе отложените концерти следващата година.

"Джеймс прави каквото е нужно и е на път да се излекува - каза той пред в. "Ю Ес Ей тудей". - Съжалявам за несъстоялите се концерти, но ще се върнем по-силни и по-здрави отвсякога."

Борбата на Хетфийлд с пристрастяването му към алкохола бе показана в документалния филм "Metalica: Some Kind of Monster" от 2004 г. През 2017 г. той увери, че не е близвал алкохол от 15 години и че страхът го е мотивирал да се възстанови.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене