15 бона глоба грози Алисия

В супершоуто "Маскираният певец"

Всички знаят, че Принцесата е тя, разгласила предварително

 Фолкпевицата Алисия може да отнесе сериозна глоба от 15 бона от супершоуто по Нова тв - "Маскираният певец", научи "България Днес".

Почти сто процента е сигурно, че именно тя се крие зад маската на Принцесата в предаването, а драмата е в това, че изпълнителката сама си е отворила устата за участието си, без да предполага какво ще се случи впоследствие. По договор звездите в шоуто нямат право да казват на никого, че са част от предаването, включително и на децата и половинките си. Алисия не само че разказала на сина и гаджето си, но и раздухала клюката на почти всички свои приятели, коментират я приближени. Заради това и мълвата се разнесе толкова бързо. Сега, ако продуцентите решат, могат да й наложат солидната глоба, която по договор дължи при евентуално разгласяване.

Само преди две предавания Мария Илиева опита да замаже гафа на Алисия, като сподели в ефир, че знае, че в момента певицата е на участие и няма как точно тя да е Принцесата, но това още повече наведе хората от форумите на мисълта, че панелистите знаят кои са участниците и се опитват да го играят учудени.

Маги и панелистите споделят, че глобите са зверски
Маги и панелистите споделят, че глобите са зверски

"Няма такова нещо. Само няколко човека знаят кои са хората зад маските. И мога да ви гарантирам, че всички спазват конфиденциалността", коментира преди началото на предаването продуцентът на шоуто Маги Халваджиян.

Колкото до водещите Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека, те май са единствените, които нямат никаква представа кои са личностите, които стоят до тях. Със смях и закачки двамата са пълнежът на шоуто и според форумите са най-големите любимци на децата и тийнейджърите. Майки на 10-класници в "Бг мама" споделят, че всяка събота децата им не излизат навън, а чакат Зуека и Рачков "да ги скъсат от смях". "После само ги имитират, но по-добре тях, отколкото Криско", радват се майките.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене