Актьорът Райън Рейнолдс показа третото си дете (Снимка)

Снимка: Туитър/ Ryan Reynolds

Канадският актьор Райън Рейнолдс показа снимка на третото си дете, като загатна, че то също е момиченце, съобщават сп. "Пийпъл" и "Ентъртейнмънт тунайт".

Актьорът е споделил в туитър фотография със съпругата си, актрисата от САЩ Блейк Лайвли, и бебето, което се е родило в края на лятото. Тримата са на фона на красив горски пейзаж в Британска Колумбия.

Рейнолдс и Лайвли се славят с това, че не споделят снимки и информация за децата си. Поради тази причина не са разкрили официално пола на третото си дете.

Съдейки по надписа към снимката, повечето почитатели на звездната двойка остават с впечатлението, че то също е момиченце.

Актьорът е закрил лицето на бебето с розово смайли - това се вижда на въпросното фото.

Райън Рейнолдс е споделил поста като коментар по повод предстоящите избори в Канада.

"Обичам Британска Колумбия. Искам дъщерите ми да живеят в същата естествена среда, в която израснах и аз. Кандидатът, за когото ще гласувате на 21 октомври, ще определи политиката, свързана с климата. Горд съм с прогреса по линия на климатичните промени, постигнат през последните четири години", пише актьорът.

Четиридесет и две годишният Райън Рейнолдс и 32-годишната Блейк Лайвли са семейство от 2012 г. Двойката има две по-големи дъщери - 4-годишната Джеймс и 3-годишната Инес.

На 2 май тази година за всеобща изненада Блейк Лайвли се появи на премиерата на филма "Pokemon: Детектив Пикачу" в Ню Йорк с доста наедряло коремче, разкривайки, че с Рейнолдс отново ще стават родители.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене