3 седмици затвор и глоба за сестрата на Амал Клуни, хванали я да шофира пияна

Тала Аламудин Льо Талек СНИМКА: Инстаграм/
totallytala

Сестрата на Амал Клуни, ще прекара 3 седмици "зад решетките" и е глобена, тъй като я хванали да шофира пияна в Сингапур.

47-годишната Тала Аламудин Льо Талек се призна за виновна в понеделник по обвинения за нарушения на пътя, включвайки шофиране в пияно състояние, управляване на автомобил без сингапурска шофьорска книжка клас 3 и без застраховка.

Сестрата на Амал, която е с постоянно сингапурско гражданство, е глобена да плати 6 400 долара и ще получи забрана да шофира през следващите 4 години, след като излезе от затвора.

По време на ареста й тя карала колата на своя съпруг, така че той също може да бъде подведен под отговорност като собственик на автомобила.

Тала била в ресторант с приятел, където изпила две чаши вино и една шампанско, става ясно по време на съдебното дело.

47-годишната жена шофирала към дома си заедно с приятел на предната седалка, когато около 2:30 посред нощ полицейски служител я спира на пътя.

Сержантът забелязва, че Тала Льо Талек се затруднява с откриването на ръчната спирачка и мирише на алкохол. В опит да извади шофьорската си книжка от своята чанта на задната седалка, тя, без да иска, натиска педала на газта. След това дрегерът отчита по-високо от допустимото ниво на алкохол и е арестувана.

Адвокатът на Тала коментира, че клиентката му "изпитва сериозни угризения".

Сестрата на Амал Клуни е собственик на модна линия. Тя се мести да живее в Сингапур, след като се омъжва за бизнесмен.

Тала Льо Талек има и предишна присъда за шофиране в нетрезво състояние от 2013 година.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене