Принц Хари за смъртта на майка си принцеса Даяна: Това е рана, която гние

Принц Хари СНИМКА: Ройтерс

Принц Хари разкри колко важна роля за него е имала Африка, за да преодолее смъртта на майка си принцеса Даяна.

Херцогът на Съсекс имаше възможността да мине по стъпките й по време на своята обиколка там.

"Беше вълнуващо да измина пътя, по който е вървяла майка ми, 22 години по-късно. Да завършим започнатото", заявява принц Хари.

Запитан дали вече е преодолял болката от смъртта на принцеса Даяна, той отвръща: "Мисля, че това е нещо като рана, която гние".

"Бидейки част от това семейство, в тази роля и с тази работа, всеки един път, когато видя камера, всеки път, когато чуя звук на апарат или видя светкавица, се връщам в миналото. Да съм тук, 22 години по-късно, опитвайки се да довърша започнатото от нея, е много емоционално за мен и всичко, което правя, ми напомня за нея", коментира принц Хари по отношение на лейди Даяна. "И както казах, ролята, работата и натискът от папараците ми за напомнят лоши моменти от живота й, за съжаление".

Херцогът на Съсекс разкри, че най-големият му страх е съпругата му Меган да не живее под същия натиск като неговата майка.

 "Откакто дойдох тук за първи път като малък, опитвайки се да се справя с нещо толкова неописуемо, Африка ме прегърна. И никога няма да го забравя, чувствам се невероятно щастлив заради това", каза още той.

Принц Хари посети Южна Африка с Меган Маркъл. Те обиколиха Ботсвана, Ангола, Малави.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене