Внучката на Чапа в клипа към сингъл на Васил Найденов (Видео)

Васил Найденов снима клипа в царския вагон “Корона експрес”.

Красивата актриса Боряна Маноилова е видение на героя във видеото на парчето “На случайна гара”

Внучката на скулптора Георги Чапкънов - красивата млада актриса Боряна Маноилова, влезе в клипа към новата песен на Васил Найденов “На случайна гара”. Момичето е участвало в куп международни филми като италианския сериал “Гомор” и британския Keeping Faith за Би Би Си. А сега е в ролята на изящно мечтание, въжделение и видение на героя във видеоклипа, който голямата звезда Васил Найденов вече направи.

Боряна Маноилова
Боряна Маноилова

С режисурата му се захванаха неслучайно големият режисьор Иван Ничев и операторът Георги Николов. Те стоят и зад новия български филм “Можеш ли да убиваш”, а песента на Васил Найденов ще бъде част от саундтрака му.

Голяма част от видеото на сингъла “На случайна гара” е заснета в единствения истински царски вагон - “Корона експрес”. Интериорът в него е напълно автентичен - с махагон, кадифе, копринен плюш, персийски килими, кристални полилеи и огледала, майсенски порцелан и позлатени гербове на царската фамилия.

Автор на музиката е Стефан Димитров, а текста правят Иван Тенев и Александър Петров. Освен в царския вагон, има кадри как Васил Найденов се разхожда по столичния булевард “Витоша”, а с него са и красивите беквокалистки. Премиерата на клипа на песента се очаква съвсем скоро.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Анатомия на женския оргазъм
Фабинг - новата дигитална зависимост
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите

Напишете дума/думи за търсене